• Hotel Haraldskær
  • Sommerhus bord
  • Katalog frøproducent
  • Nielsens Bageri chokolade
  • Riskov Efterskole kogebog opskrifter
  • Saxkjøbing Hotel morgencomplet
  • Hotel Haraldskær østers
  • Hotel Haraldskær radisse
  • Svinninge Bageri, butiksudsmykning
  • Mothers Streetfood, menukort
  • Hotel Haraldskær
  • Sommerhus bord
  • Katalog frøproducent
  • Nielsens Bageri chokolade
  • Riskov Efterskole kogebog opskrifter
  • Saxkjøbing Hotel morgencomplet
  • Hotel Haraldskær østers
  • Hotel Haraldskær radisse
  • Svinninge Bageri, butiksudsmykning
  • Mothers Streetfood, menukort

    Madfotograf på Fyn

    MAD - food

    Som madfotograf tilsætter jeg food appeal, så billederne bliver lige til at spise

    At arbejde som mad­fotograf er med rette misundelses­værdigt og noget enhver har en mening om. For mig er det et privilegium at kunne forene mine største interesser: Foto­grafering og mad. Jeg foto­graferer primært ude af huset, på stedet, hvor maden til­beredes og i sam­arbejde med en profes­sionel mad­stylist. Mine opgaver med mad­foto­grafering er både for magasiner og blade, føde­vare­virksomheder og interes­senter fra restau­rations­branchen.
    Æstetikken er naturligvis i højsædet og alt­definerende for et lækkert mad­foto­grafi. Den perfekt udseende, arrangerede og lys­satte tallerken. Jeg stræber altid efter at skabe billeder, der er lige til at spise! At sandheden ofte er en anden på tal­lerkenen, der både kan rumme snyd, tricks og genveje for foto­kunstens skyld, er en små­sulten insider-viden...

    På et mad­foto­grafi er det lyset, farverne og formerne, som giver mest food appeal. Det behøver ikke være af genken­delige spiselige “objekter”, når æstetikken og iscene­sættelsen er i fokus. Jeg indfanger med mit kamera de rette linjer, den hvide dug, de rene former, de klare farver, det skin­nende porcelæn, de strålende glas. Det er øjet, der ser, som sti­mulerer appetit­ten. Mad­billeder kræser for den æstetiserede sultfølelse.